<
  • info@malukutravel.com

Zandstranden op Maluku

Ontspanning op Maluku 

Omdat weinig toeristen naar Maluku reizen, zijn de eilanden daar nog niet helemaal op afgestemd. Er zijn veel mooie zandstranden op maluku waar je tot rust kunt komen en jezelf van de buitenwereld kunt afsluiten.

Zandstranden op maluku

Zandstranden op maluku

Maluku is rijk aan mooie stranden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Er zijn zowel witte als zwarte zandstranden op maluku, koraalriffen en prachtige rotsen in de branding.

Je vindt mooie zandstranen op het eiland Ambon en de nabijgelegen eiland Saparua. Aan de noordkust van Seram en ook Halmahera heb je ook voldoende keus. Meer naar het  zuiden van Seram vind je de Banda-eilanden waar tal van mooi zandstranden en koraalriffen zijn, geschikte duikplek.

zandstranden malukuTen westen van Ambon ligt het eiland Buru daar vind je prachtigestranden waar geen mens komt. In het zuidoosten van Maluku, de Aru-eilanden, bestaat meer uit moerassige gebieden met hier en daar enkele zandstranden. Ook daar waar je je in een paradijs. Er is over op Maluku eigenlijk wel witte mooie zandstranden te vinden. Pasir Panjang op de Kei eilanden wordt door reizigers vaak één van de mooiste stranden genoemd, het zand wordt vergeleken met meel zo fijn.