<
  • info@malukutravel.com

Visum paspoort Indonesië

paspoort+anp+extra

Visum paspoort Indonesië

Ga je binnenkort naar Indonesië? Indonesië heeft verschilende regels wat betreft visa en immigratie. Ga je naar Indonesië voor vakantie? Ga je op familiebezoek, voor zaken of om te werken? Vraag dan het juiste visum aan. Dit om problemen te voorkomen.Vanaf 10 juni 2015 hebben Nederlanders geen visum meer nodig om Indonesië binnen te mogen komen. Het moet wel gaan om een toeristisch bezoek. Nederlandse reizigers die andere doeleinden hebben of langer dan 30 dagen in Indonesië willen verblijven, hebben een visum nodig.

Visa on Arrival

Een Visa on Arrival kun je kopen bij aankomst in Indonesië bij een internationale luchthaven, haven of grensovergang. Het visum is 30 dagen geldig en kan bij het immigratiekantoor in Indonesië 1 keer verlengd worden met nog eens 30 dagen. De kosten van een Visa on Arrival bedragen US$ 35.

Visit Visa

EEN VISIT VISA WORDT AFGEGEVEN VOOR:

een officieel regeringsbezoek
een toeristisch bezoek
een sociaal-cultureel bezoek
een zakelijk bezoek

De kosten voor een visit visa bedragen US$ 50 voor 60 dagen. Het visum is verlengbaar.

Ben je van plan werkzaamheden te verrichten in Indonesië, vraag dan het juiste visum aan. Bij binnenkomst in Indonesië op een toeristenvisum of sociaal-cultureel visum is het niet toegestaan om gedurende het verblijf in Indonesië te werken. Let op: ook vrijwilligerswerk valt onder de lokale regelgeving onder werken!
Let op: Prijswijzigingen voorbehouden

bron: Indonesiënu

Maluku Traveller
Maluku Traveller

Leave a Comment