<
  • info@malukutravel.com

Ontspanning op Maluku

Ontspanning op Maluku

Ontspanning op Maluku 

Doordat er weinig toeristen naar de Molukken afreizen, zijn de eilanden daar ook niet op ingericht. De sfeer is relaxed. Er zijn veel mooie zandstranden op maluku. Kom helemaal tot rust en laat de buitenwereld even voor wat het is een beetje ontspanning op maluku.

Maluku-Island.jpg

Zandstranden op maluku

De duizenden eilanden van de Molukken zijn rijk aan mooie stranden waar je heerlijk kunt relaxen. Er zijn witte en zwarte zandstranden op maluku met interessante riffen en prachtige rotsen in de branding.

Op het eiland Ambon en het nabijgelegen Saparua vind je mooie stranden. Bij Seram aan de noordkust en bij het grootste eiland Halmahera heb je een goede keus. Ten zuiden van Seram bij de Banda-eilanden liggen tal van prachtige zandstranden.
pulau-pawoleBij het eiland Buru ten westen van Ambon liggen stranden waar geen mens komt. In het zuidoosten van de Molukken, bij de Aru-eilanden, kom je bij de kust moerassige gebieden tegen. Maar ook daar liggen een paar paradijsjes. Voor alle eilanden, centraal of afgelegen, geldt dat er altijd wel een fijn strand te vinden is. Pasir Panjang op de Kei eilanden wordt door reizigers vaak één van de mooiste stranden genoemd te worden, het zand wordt vergeleken met meel zo fijn.

admin
admin