<
  • info@malukutravel.com

Hotel en Resort Ambon – Tip

Hotel en Resort Ambon – Tip

Hotel en Resort Ambon – uitgelicht

Aston Natsepa Ambon Resort & Conference Center Ambon

Natsepa Raya Street no.36 Salahutu, 97852 Paso – Hotel en Resort Ambon

Het luxueuze en moderne Aston Natsepa Ambon Resort & Conference Center biedt elegante kamers en suites, allemaal met een eigen balkon met prachtig uitzicht over zee en op het populaire Natsepa-strand in Ambon.

De kamers van het Aston Natsepa Ambon zijn voorzien van een flatscreen-tv en airconditioning. Ze zijn modern ingericht en hebben grote ramen die veel zonlicht door laten.

Bij de bar naast het grote buitenzwembad worden cocktails geserveerd. In de tuin of in het elegante Moluccas Restaurant kunt u tevens genieten van culinaire hoogstandjes.Op het strand van het Aston Natsepa Ambon Resort & Conference Center kunt u aan verschillende watersporten doen, of heerlijk ontspannen met een behandeling of massage in het compleet uitgeruste wellness-centrum.

natsepa-rsort-culinair

Het Aston Natsepa Ambon Resort & Conference Center ligt aan het strand en biedt een panoramisch uitzicht over zee. Het is omringd met bergen en tropische tuinen. Het eiland Ambon behoort tot de eilanden de Molukken in Indonesië. Het ligt op ongeveer 3,5 uur vliegen van Jakarta.

De luchthaven Pattimura ligt op een korte rit van het resort. U kunt er gratis parkeren.

Boek hier  of bekijk hier meer Hotels en Resorts op Ambon

Maluku Traveller
Maluku Traveller